Bivalni Kontejnerji

  • Bivalni kontejner je dobro izolirana (poleti hladno, pozimi toplo), skupaj z električno napeljavo (razsvetljava, vtičnice, ogrevanje).
  • Bivalni kontejnerji so lahko opremljene z dodatnimi okni in pohištvom.
  • Stroški prevoza se določijo individualno.
  • Bivalni kontejner s kuhinjo in kopalnico je mogoče naknadno opremiti s takšnimi elementi, kot so stranišče, umivalnik, umivalnik, pretočni grelnik vode, vodovod in tuš.
  • Bivalni kontejner je lahko opremljena z dodatnimi vrati, okni, alarmom, klimatsko napravo in drugimi dodatki.

MODERNI BIVALNI KONTEJNERJI

Izdelujemo trpežne in tople celoletne bivalni kontejnerj za celotno Slovenijo. Kot domači proizvajalec stanovanjskih zabojnikov lahko ponudimo najcenejšo možnost za bivalni kontejner s kuhinjo in kopalnico. Odlikujejo nas nizka cena, hitra izvedba in celovit pristop! Izdelujemo 35m2, 50m2 in druge bivalni kontejnerji, ponujamo pa tudi dodatke, kot so klimatska naprava ali dodatna vrata. Naša tradicionalna možnost vključuje izolirane bivalni kontejnerji ter električno napeljavo in ogrevanje. K vsemu temu dodamo možnost nastavitve barve ponjav, sten in vrat! Prevoz je poceni in dodatno plačljiv, ceno pa določimo po telefonu. Sodobni bivalni kontejnerji so na voljo v kateri koli zmogljivosti.

sodobni, vse leto bivalni kontejnerji

BIVALNI KONTEJNER S KUHINJO IN KOPALNICO

Naše podjetje je eno največjih regionalnih podjetij, ki proizvaja bivalni kontejnerji s kuhinjami in kopalnicami po vsej državi. Obsežne izkušnje omogočajo skupini, da je ponosna na trdno in spoštovano blagovno znamko. Že od samega začetka smo se osredotočili na pridobivanje in dobre odnose z najhitrejšimi strokovnjaki – kar je povzročilo eno najbolj konkurenčnih storitev celoletnih stanovanjskih zabojnikov. Naša prednostna naloga je hitro sprejeti stranko in opraviti storitev. Že od samega začetka smo poskušali pospešiti vsa področja našega poslovanja, tako da nič ne bi upočasnilo dostave bivalnih kontejnerjev. Ponudba vključuje tako gradnjo kontejnerjev kot poceni prevoz! Nudimo popolno pomoč pri izbiri najboljše kontejnerjev. Naša strokovna in strokovna ekipa bo zagotovila zadovoljstvo ob uporabi naših storitev! Nizka pristojbina za moderni bivalni kontejner je posledica velikega obsega prodaje in razvitih metod!

bivalni kontejnerji s kuhinjo in kopalnico

BIVALNI KONTEJNERJI 35m2, 50m2 – PROIZVAJALEC

Bivalni kontejnerji , ki jih ponujamo kot proizvajalec , so izdelana iz visokokakovostne pločevine. Uporabljamo polistirenske ali poliuretanske stenske plošče in jeklene konstrukcije. Bivalni kontejnerji je na zunanji strani impregnirana in pobarvana v izbrani barvi. Bivalni kontejnerji, ki jih izdelujemo, so lahko velikosti 35 m2, 50 m2 in drugih velikosti. Naš kalkulator cen našteva vse možne dodatke v kontejner in njihovo ceno. To so lahko dodatna okna, vrata, rolete, sanitarna armatura, klimatska naprava in drugo. Obrnite se na našega svetovalca!

Poglej tudi: pisarniški kontejner

50m2 bivalni kontejner

Za kaj so značilni vaši bivalni kontejnerji?

Ponujamo sodobne, celoletne kontejnerji, ki so videti zelo dobro, izolirane in vključujejo celotno električno napeljavo (razsvetljava, vtičnice, ogrevanje).

S čim je mogoče naknadno opremiti bivalni kontejner?

Lahko povečate velikost, dodate okvir, dodatna okna, vrata (steklo, dvojno, pločevina). Poleg tega lahko kupite klimatsko napravo, rolete, pa tudi kopalniško opremo (stranišče, umivalnik, omarica za umivalnik, baterija, grelnik vode za akumulator, vodovod, električna napeljava in tuš).

Kako se ogreva bivalni kontejner?

Ogreva se z električnimi grelniki ali klimatsko napravo, če je kupljena.

35m2 bivalni kontejner