Gatehouse

  • Gatehouse je dobro izolirana (poleti hladno, pozimi toplo), opremljena je s celotno električno napeljavo (razsvetljava, vtičnice, ogrevanje).
  • Gatehouse je mogoče opremiti z dodatnimi okni in pisarniškim / garderobnim pohištvom. Vrata so lahko opremljena s straniščem, umivalnikom in drugimi sanitarnimi prostori.
  • Stroški prevoza se dogovorijo posamezno.
  • Gatehouse se lahko uporablja kot vhodna vrata, varovalna kabina – varnost.

Sodobno Gatehouse

Izdelujemo trpežne in tudi izolirane kontejnerje Gatehouse za vso Slovenijo. Kot proizvajalec kontejnerjev po vsej državi lahko ponudimo najboljšo storitev za vas. Odlikujejo nas nizka cena, hitra izvedba in celovit pristop. Izdelujemo gatehouse in ponujamo komponente, kot so alarm ali dodatna vrata. V našem podjetju imajo običajni servisi izolirano kontejner ter električno in ogrevalno napeljavo. Poleg tega vključujemo možnost nastavitve barve ponjav, sten in vrat! Prevoz je poceni in tudi doplačljiv, cena pa se dogovori po telefonu. Gatehouse so izdelani v poljubni zmogljivosti, vendar je praviloma to precej majhna soba za nekaj stolov, mizo ali majhno posteljo in stranišče.

Gatehouse 2

Gatehouse AJP

AJP Gatehouse je eno najpomembnejših gatehouse v celotni Sloveniji. Dolgoletne izkušnje omogočajo skupini, da je ponosna na močno in cenjeno blagovno znamko. Že od začetka naše dejavnosti smo se osredotočili na vzpostavljanje najboljših možnih odnosov z najpomembnejšimi strokovnjaki – kar ima za posledico nekaj najboljših ponudb gatehouse v Sloveniji! Naša prednostna naloga je hitrost storitve za stranke in prodaje. Že leta se trudimo, da pospešimo vse korake našega poslovanja, tako da nič ne upočasni dostave kontejnerjev. Naša ponudba vključuje prodajo zabojnikov in poceni prevoz, nudimo popolno pomoč pri izbiri najboljšega kontejnerju. Naša strokovna in strokovna ekipa vam zagotavlja zadovoljstvo z izbiro naših storitev! Majhna provizija za gatehouse je velika prodaja in najboljši načini!

vartų konteineriai

Gatehouse 3

Gatehouse , ki jih ponujamo, so izdelani iz visokokakovostne pločevine. Izvajamo polistirenske ali poliuretanske stenske plošče, pa tudi jeklene konstrukcije. Posamezna gatehouse na zunanji strani je pritrjena in pobarvana v izbrani barvi. Naše zaprte gatehouse se uporabljajo predvsem kot kabine za varovanje, vratnice itd. Majhna raven sobe nas ne izvzema iz skrbi za kakovost in končno obdelavo.

 

Kakšni so vaši Gatehouse?

Ponujamo sodobne, celoletne kontejnerji, ki so videti zelo dobro, izolirane in vključujejo celotno električno napeljavo (razsvetljava, vtičnice, ogrevanje).

S čim je lahko opremljen Gatehouse?

V kontejnerju lahko povečate velikost, dodate okvir, dodatna okna, vrata (steklo, dvojno, pločevina). Poleg tega lahko kupite klimatsko napravo, žaluzije in kopalniško opremo (stranišče, umivalnik, omarica za umivalnik, baterija, grelnik vode za akumulator, vodovod, električna napeljava in tuš).

Kako se ogreva Gatehouse?

Ogreva se z električnimi grelniki ali klimatsko napravo, če je kupljena.