Gradbeni kontejnerji

  • Gradbeni kontejnerji so dobro izolirani (poleti hladno, pozimi toplo), opremljeni s popolno električno napeljavo (razsvetljava, vtičnice, ogrevanje).
  • Gradbene kontejnerje je mogoče opremiti z dodatnimi okni in pohištvom.
  • Za stroške prevoza se je treba dogovoriti individualno.
  • Gradbeni kontejner je kot nalašč za garderobe, gradbene objekte za zaposlene (npr. gradbišča) in celo začasne bivalne prostore.
  • Gradbena kontejner s kopalnico in tušem je preverjena izbira za gradbena podjetja.

SODOBNI GRADBENI KONTEJNERJI

Izdelujemo trpežne in hermetične gradbene kontejnerji za vso državo. Kot državni proizvajalec kontejnerji lahko za vas pripravimo najcenejšo možnost. Odlikujejo nas nizka cena, takojšen odziv in celovit pristop. Prodajamo gradbene kontejenrji, ponujamo pa tudi komponente, kot so klimatska naprava ali dodatna okna. V našem podjetju standardna storitev vključuje izolirano kontejnerji, električno napeljavo in ogrevanje. Poleg tega vključujemo možnost nastavitve barve ponjav, sten in vrat! Prevoz je poceni in doplačljiv, cena pa se dogovori po telefonu. Gradbeni kontejnerji so izdelani v vseh velikostih, konfigurator cen pa vam omogoča ogled natančnih cen.

proizvajalec gradbene kontejnerev

GRADBENI KONTEJNER S KOPALNICO

Naše podjetje je eno najpomembnejših ponudnikov gradbeni kontejnerji s kopalnico po vsej državi. Pomembne izkušnje omogočajo podjetju, da se pohvali s trdno in cenjeno blagovno znamko. Že od samega začetka se osredotočamo na pridobivanje in dobre odnose z vrhunskimi svetovalci. Tako dobimo nekaj najboljših storitev za gradbene kontejnerje . Prednost našega podjetja je hitrost postrežbe in učinkovita prodaja. Že leta poskušamo pospešiti vse elemente našega dela, tako da nič ne zadrži izvedbe in dostave kontejnerjev. Naša ponudba vključuje tako prodajo kontejnerji, kot tudi poceni prevoz. Nudimo popolno pomoč pri izbiri ustreznega kontejner za vaše potrebe. Naša usposobljena in strokovna ekipa vam bo zagotovila zadovoljstvo z izbiro naše ponudbe! Majhna provizija za gradbeni kontejnerji s kopalnico je posledica velike prodaje in dolgoletnih proizvodnih metod!

gradbeni kontejnerji s kopalnico

GRADBENI KONTEJNER SLOVENIJA

Gradbeni kontejnerji , ki jih ponujamo, so izdelani iz visokokakovostnih pločevin. Uporabljamo polistirenske ali poliuretanske stenske plošče in jeklene konstrukcije. Posamezna kontejner od zunaj je impregnirana in pobarvana v izbrani barvi. Zaprte in trajne gradbene kontejneri, ki jih izdelujemo, uporabljajo predvsem gradbena, varnostna in proizvodna podjetja. Pogosto se uporabljajo med prenovo stavb.

kontejnerji

Glej tudi: sanitarni kontejnerji

Za kaj so značilni vaši gradbeni kontejnerji?

Ponujamo sodobne, celoletne kontejnerji, ki so videti zelo dobro, izolirane in vključujejo celotno električno napeljavo (razsvetljava, vtičnice, ogrevanje).

S čim je lahko opremljen gradbeni kontejner?

V kontejnerju lahko povečate velikost, dodate okvir, dodatna okna, vrata (steklo, dvojno, pločevina). Poleg tega lahko kupite klimatsko napravo, žaluzije in kopalniško opremo (stranišče, umivalnik, omarica za umivalnik, baterija, grelnik vode za akumulator, vodovod, električna napeljava in tuš).

Kako se ogreva gradbeni kontejner?

Ogreva se z električnimi grelniki ali klimatsko napravo, če je kupljena.