Klimatske naprave

Za doplačilo na naše posode vgradimo klimatske naprave FLY s funkcijo ogrevanja.

Klimatske naprave

R32 EKOLOŠKI HLADILNIK

R32 ima majhen potencial globalnega segrevanja (GWP), boljšo hladilno in ogrevalno zmogljivost kot R410A. Zaradi 20% večje prostornine je lahko količina hladilnega sredstva v klimatski napravi nižja kot prej.

A++ VARČEVANJE Z ENERGIJO

Tehnologija varčevanja z energijo omogoča, da naprava deluje v varčnem načinu, ki v primerjavi s klasičnim načinom omogoča prihranek do 70%.

WIFI KOT STANDARD

Zahvaljujoč modulu WiFi lahko klimatsko napravo upravljate z mobilnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Nadzor obratovalnih parametrov naprave je mogoč 24 ur na dan kjer koli na svetu

ŠIROKA VRSTA TEMPERATUR

Z uporabo sodobne tehnologije in novega hladilnega sredstva R32 lahko klimatska naprava deluje v širokem območju zunanjih temperatur: od -15 do 50 ° C v načinu hlajenja in od -25 do 30 ° C v načinu ogrevanja.

VEČFUNKCIJSKO DALJINSKO UPRAVLJANJE

Z daljinskim upravljalnikom lahko enostavno nastavimo ustrezne zračne parametre v prostoru. Poleg tega ima daljinski upravljalnik uporabniku koristne funkcije, kot so: samočiščenje uparjalnika (SAMOČISTO), stalno ogrevanje 8 ° C (OGREVANJE 8 ° C), temperaturni senzor (FOLLOW ME).