pisarniški kontejnerji

SODOBNI PISARNIŠKI KONTEJNERJI

  • Pisarniški kontejnerji so dobro izolirani: poleti hladno, pozimi toplo. Opremljeni so s popolno električno napeljavo (razsvetljava, vtičnice, ogrevanje), klimatsko napravo in okenskimi okvirji z zunanjimi roletami.
  • Kontejner je mogoče opremiti z dodatnimi okni in pohištvom.
  • Za stroške prevoza se je treba dogovoriti individualno.
  • Pisarniški kontejner idealen za pisarno, sobo za vodjo gradnje, začasni sedež podjetja med prenovo ali gradnjo.
  • Cena pisarniških kontejnerjev je odvisna od velikosti in dodatne opreme.

 

MODERNI PISARNIŠKI KONTEJNERJI

Kot proizvajalec izdelujemo trpežne in neprepustne pisarniške kontejnerje za vso Slovenijo. Kot nacionalni konstruktor pisarniških kontejnerjev vam lahko ponudimo izjemno storitev. Odlikujejo nas nizka cena, hitra odzivnost in celovit pristop. Izdelujemo moderne pisarniške kontejnerji , ponujamo pa tudi komponente, kot so klimatska naprava ali dodatna okna. Naša običajna ponudba vključuje sodobno posodo ter električne inštalacije in ogrevanje. Poleg tega vključujemo možnost nastavitve barve jeklenih pločevin, pa tudi sten in vrat! Prevoz je poceni in dodatno plačljiv, cena pa se dogovori po telefonu. Moderni pisarniški kontejnerji so izdelani v vseh velikostih.

proizvajalec pisarniških kontejnerjev

POCENI PISARNIŠKI KONTEJNER

Naše podjetje je ena najpomembnejših državnih ponudb sodobnih pisarniških kontejnerjev za vso Slovenijo. Zelo bogate izkušnje omogočajo skupini, da se pohvali z močno in cenjeno blagovno znamko. Že od samega začetka se osredotočamo na pridobivanje, pa tudi na najboljše možne stike z najboljšimi strokovnjaki – kar ima za posledico eno najboljših storitev za celoletne pisarniške kontejnerji . Hitrost servisa in izvršitve naročila je za nas zelo pomembna. Že od začetka poskušamo izboljšati vse dele svojega dela, tako da nič ne bo odlagalo dostave pisarniških kontejnerjev. Ponudba vključuje tako izdelavo kontejnerja, kot tudi poceni prevoz! Zato ponujamo celovito pomoč pri izbiri prave kontejnerja. Naša usposobljena in izkušena ekipa vam bo zagotovila zadovoljstvo z izbiro naših storitev! Nizka pristojbina za pisarniški kontejner je posledica velike prodaje in dolgoletnih proizvodnih metod!

sodobni pisarniški kontejnerji

PISARNIŠKI KONTEJNERJI SLOVENIJA

Pisarniški kontejnerji , ki jih ponujamo, so izdelani iz visokokakovostnih pločevin. Izvajamo polistirenske ali poliuretanske stenske plošče in jeklene konstrukcije. Posamezna pisarniška kontejnerja zunaj je impregnirana in pobarvana v izbrani barvi. Izolirane kontejnerji, ki jih izdelujemo, gradbena podjetja uporabljajo ali kot začasno pisarno.

Glej tudi: prodajni kontejnerji

Pisarniški kontejnerji Slovenija

Za kaj so značilni vaši pisarniški kontejnerji?

So sodobni in celoletni. Kontejnerji so vizualno videti zelo dobro, so dobro izolirane, vsebujejo celotno električno napeljavo (razsvetljava, vtičnice, ogrevanje), klimatsko napravo in okensko pohištvo z roletami.

S čim je lahko opremljen pisarniški kontejner?

Lahko povečate velikost, dodate okvir, dodatna okna, vrata (steklo, dvojno, pločevina). Poleg tega lahko kupite kopalniške dodatke (stranišče, umivalnik, omarica za umivalnik, baterija, grelnik vode za akumulator, vodovod, električna napeljava in tuš).

Kako se ogreva pisarniški kontejnerji?

Ogreva se z električnimi grelci in klimatsko napravo.