Politika zasebnosti

Skrbnik vaših osebnih podatkov je AJP PREMIUM SP.Z.O.O. s sedežem v VARŠAVI 02-797 FRANCISZKA KLIMCZAK 17/107. Vaši podatki se bodo obdelovali samo za namen obdelave poizvedbe in toliko časa, kolikor je potrebno za njihovo obdelavo. Imate pravico dostopati do svojih podatkov, jih popraviti, izbrisati, omejiti obdelavo, ugovarjati obdelavi in ​​prenosu podatkov. Posredovanje podatkov je prostovoljno, vendar je potrebno za obravnavo poizvedbe. Pravna podlaga: obdelava je potrebna za sprejetje ukrepov na zahtevo posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki, pred sklenitvijo pogodbe. Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na: AJPZBIORNIKI.MARCIN@GMAIL.COM

Spletno mesto samodejno ne zbira nobenih informacij, razen informacij, ki jih vsebujejo piškotki.
Datoteke piškotkov (tako imenovani “piškotki”) so IT podatki, zlasti besedilne datoteke, ki so shranjene v končni napravi uporabnika spletnega mesta in so namenjene uporabi strani spletnega mesta. Piškotki običajno vsebujejo ime spletnega mesta, s katerega prihajajo, čas shranjevanja na končni napravi in ​​enolično številko.
Subjekt, ki piškotke postavi na končno napravo uporabnika spletnega mesta in pridobi dostop do njih, je AJP PREMIUM SP.Z.O.O.
Piškotki se uporabljajo za:
a) ustvarjanje statističnih podatkov, ki pomagajo razumeti, kako uporabniki spletnih mest uporabljajo spletna mesta, kar omogoča izboljšanje njihove strukture in vsebine;
b) vzdrževanje seje uporabnika spletnega mesta (po prijavi), zahvaljujoč temu pa uporabniku ni treba znova vnesti uporabniškega imena in gesla na vsaki podstrani spletnega mesta;
Spletno mesto uporablja dve osnovni vrsti piškotkov: sejni piškotki in trajni piškotki. Sejni piškotki so začasne datoteke, ki se shranijo na končni napravi uporabnika do odjave, zapustitve spletnega mesta ali izklopa programske opreme (spletni brskalnik). Trajni piškotki se shranijo na končni napravi uporabnika za čas, določen v parametrih datoteke piškotka, ali dokler jih uporabnik ne izbriše.
Na spletnem mestu se uporabljajo naslednje vrste piškotkov:
a) “nujni” piškotki, ki omogočajo uporabo storitev, ki so na voljo na spletnem mestu, npr. piškotki za preverjanje pristnosti, ki se uporabljajo za storitve, ki zahtevajo preverjanje pristnosti na spletnem mestu;
b) piškotki, ki se uporabljajo za zagotavljanje varnosti, na primer za odkrivanje goljufij na področju preverjanja pristnosti na spletnem mestu;
c) “analitični” piškotki (neodvisnega podjetja Google Inc.) – brisanje teh datotek ne preprečuje uporabe spletnega mesta.
Analitični piškotki zbirajo informacije o načinu, kako obiskovalci uporabljajo spletno mesto, vrsti spletnega mesta, s katerega so bili preusmerjeni uporabniki, pa tudi številu obiskov uporabnikov in času obiska spletnega mesta. Te datoteke ne beležijo določenih osebnih podatkov uporabnika, temveč se uporabljajo za razvoj statistike o uporabi spletnega mesta.
V mnogih primerih programska oprema, ki se uporablja za brskanje po spletnih mestih (spletni brskalnik), omogoča privzeto shranjevanje piškotkov na končni napravi uporabnika. Uporabniki spletnega mesta lahko kadar koli spremenijo nastavitve piškotkov. Te nastavitve je mogoče spremeniti zlasti tako, da v nastavitvah spletnega brskalnika blokirajo samodejno obdelavo piškotkov ali obveščajo o vsaki njihovi objavi v napravi uporabnika spletnega mesta. Podrobne informacije o možnostih in metodah ravnanja s piškotki so na voljo v nastavitvah programske opreme (spletni brskalnik).
Upravljavec spletnega mesta obvešča, da lahko omejitev uporabe piškotkov vpliva na nekatere funkcije, ki so na voljo na spletnem mestu.
Piškotke, nameščene na končni napravi uporabnika spletnega mesta, lahko uporabljajo tudi partnerji, ki sodelujejo z upravljavcem spletnega mesta.
Več informacij o piškotkih je na voljo na naslovu v razdelku “Pomoč” v meniju brskalnika.