Ponudba kontejnerjev

Pisarniški kontejnerji

Pisarniški kontejnerji

Proizvajalec proizvaja in dobavlja pisarniške kontejnerji v skoraj vseh velikostih. Razporeditev prostorov in konfiguracija opreme se določi individualno glede na vaše potrebe.

Prodajni kontejnerji

Prodajni kontejnerji

Privlačen, sodoben zunanji videz in možnost kakršnega koli prilagajanja potrebam strank sta glavni prednosti prodajnih kontejnerjev. Uporabljajo se lahko kot razstavni salon, trgovski paviljon ali sodoben sedež podjetja.
Bivalni kontejnerji

Bivalni kontejnerji

Kontejnerji imajo debelejšo izolacijo, ki zagotavlja primerno udobje uporabe. Opremljeni so s celotno električno inštalacijo, električnimi grelniki, sanitarno opremo in osnovnim kuhinjskim pohištvom.
gradbeni kontejnerji

Gradbeni kontejnerji

Zahvaljujoč možnosti kombiniranja kontejnerjev v komplete lahko dobimo vse velike pisarniške prostore in garderobe ter družabne prostore, prilagojene potrebam vaših zaposlenih.
Sanitarni kontejnerji

Sanitarni kontejnerji

Kot proizvajalec kontejnerjev vam ponujamo možnost izdelave sanitarnega kontejnera s katero koli opremo, ki jo določi kupec. Kontejnerji so lahko izdelane tudi v nestandardnih dimenzijah.
Gatehouse

Gatehouse

Zahvaljujoč značilnostim, kot so visoka kakovost izdelave, funkcionalnost in enostavnost prevoza, so ti kontejnerji popolni kot stalne in začasne stražarnice, varnostne točke, vratnice, prehodi itd.