prodajni kontejnerji

  • Prodajni kontejnerji so dobro izolirani (poleti hladno, pozimi toplo), opremljeni s popolno električno napeljavo (razsvetljava, vtičnice, ogrevanje).
  • Prodajni kontejnerji je mogoče opremiti z dodatnimi okni in pisarniškim / garderobnim pohištvom.
  • Stroški prevoza se dogovorijo posamezno.
  • Prodajni kontejner je odlična alternativa dragim komercialnim prostorom
  • Kot nalašč za mala podjetja! Prodajni kontejner se lahko uporablja kot tržnica, majhen bar, prometni kiosk, sladolednica, stojnica z oblačili, sezonska točka, božična tržnica, gostinski kontejner, kontejner bar, najem opreme za plaže itd.

 

MODERNI PRODAJNI KONTEJNERJI

Izdelujemo zaprte in izolirane prodajni kontejnerji za vso Slovenijo. Kot izdelovalec prodajnih kontejnerjev po vsej državi lahko za vas pripravimo najboljšo storitev. Odlikujejo nas nizka cena, hitra odzivnost in celovit pristop! Izdelujemo komercialne kontejnerji , ponujamo pa tudi dodatke, kot so klimatska naprava ali dodatna vrata. Naša običajna možnost vključuje nepredušno zaprto kontejner, pa tudi električno napeljavo in ogrevanje. Poleg tega vključujemo možnost nastavitve barve ponjav, sten in vrat! Prevoz je poceni in se doplača, cena pa se dogovori po telefonu. Prodajni kontejnerji so izdelani v vseh velikostih.

prodajni kontejner bar

PRODAJNI KONTEJNER – GOSTINSKI, BAR

Naše podjetje je eno najpomembnejših regionalnih podjetij, ki ponuja prodajni kontejnerji za celo državo. Zelo bogate izkušnje omogočajo skupini, da se pohvali z močno in cenjeno blagovno znamko. Že od začetka naše dejavnosti smo se osredotočali na pridobivanje in čim boljše stike z najhitrejšimi svetovalci. Rezultat tega je nekaj najbolj konkurenčnih ponudb za prodajni kontejnerji . Pravočasne storitve za stranke in storitve so za naše podjetje zelo pomembne. Že od samega začetka skušamo narediti vse elemente našega dela učinkovite, tako da nič ne upočasni dostave prodajnih kontejnerjev. Ponudba vključuje tako prodajo kontejneru, kot tudi poceni prevoz, nudimo popolno pomoč pri izbiri pravega zabojnika. Naša strokovna in izkušena ekipa vam zagotavlja veselje do uporabe naše ponudbe! Primerno plačilo za prodajni kontejnerji prihaja iz velike prodaje in razdelanih metod.

gostinski kontejner

IZDELOVALEC PRODAJNIH KONTEJNERJEV

Prodajni kontejnerji , ki jih ponujamo kot njihov proizvajalec , so izdelane iz visokokakovostnih pločevin. Uporabljamo polistirenske ali poliuretanske stenske plošče in jeklene konstrukcije. Posamezna prodajni kontejner je na zunanji strani impregnirana in pobarvana v izbrani barvi. Sodobne prodajni kontejnerji, ki jih izdelujemo, uporabljajo predvsem podjetja in manjše gospodarske dejavnosti: trgovine, bar, sezonske stojnice, gostinski kontejner, kontejner bar itd. Prosimo, kontaktirajte nas, z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja!

Glej tudi: gyvenamieji konteineriai
proizvajalec prodajnih kontejnerjev

Kakšni so vaši prodajni kontejnerji?

Ponujamo sodobne celoletne prodajni kontejnerji, ki so videti zelo dobro, izolirani in vsebujejo popolno električno napeljavo (razsvetljava, vtičnice, ogrevanje). Uporabljajo se lahko kot majhna trgovina, tržnica, bar itd.

S čim je lahko opremljen prodajni kontejner?

V kontejnerju lahko povečate velikost, dodate okvir, dodatna okna, vrata (steklo, dvojno, pločevina). Poleg tega lahko kupite klimatsko napravo, žaluzije in kopalniško opremo (stranišče, umivalnik, omarica za umivalnik, baterija, grelnik vode za akumulator, vodovod, električna napeljava in tuš).

Kako se ogreva prodajni kontejner?

Ogreva se z električnimi grelniki ali klimatsko napravo, če je kupljena.