Sanitarni kontejnerji

  • Sanitarni kontejnerji so dobro izolirane (poleti hladno, pozimi toplo). Sanitarni kontejnerji so opremljene s celotno električno napeljavo (razsvetljava, vtičnice, ogrevanje). Pogosta izbira so tudi sanitarni kontejnerji s tušem.
  • Kontejnerji je mogoče opremiti z dodatnimi okni in pisarniškim / garderobnim pohištvom.
  • Stroški prevoza se dogovorijo posamezno.
  • Sanitarni kontejner se uporablja na gradbiščih, med koncerti in drugimi množičnimi prireditvami. Prav tako opravlja svojo vlogo sanitarnih prostorov na kopališčih, na igriščih, v zabaviščnih parkih ali na depojih.
  • Moški sanitarni kontejner ima lahko ločena območja in celo vhode. Zaradi dobre kakovosti zaključka se ne razlikujejo od tradicionalnih sanitarnih prostorov.

MODERNI SANITARNI KONTEJNERJI

Izdelujemo tesne in neprepustne sanitarni kontejnerji za celo državo. Kot nacionalni konstruktor kontejnerjev vam lahko ponudimo izjemno storitev in prilagojeno rešitev. Odlikuje nas nizka cena, hitra izvedba in celovit pristop k izvedbi kontejnerjev od A do Ž. Izdelujemo moške sanitarne kontejnerje , ponujamo pa tudi različne dodatke, na primer klimatsko napravo ali dodatne vrata. Naša tradicionalna ponudba vključuje izolirano kontejnerji, električne inštalacije, ogrevanje in sanitarije. Poleg tega vključujemo možnost nastavitve barve ponjav, sten in vrat! Prevoz je poceni in doplačljiv, cena pa se dogovori po telefonu. Sanitarni kontejnerji kot modularne zgradbe so na voljo v vseh velikostih!

proizvajalec sanitarnih kontejnerjev

ŽENSKI MOŠKI SANITARNI KONTEJNER S TUŠEM

Naše podjetje je eno vodilnih držav, ki prodajajo moški sanitarni kontejner po vsej državi. Dolgoletne izkušnje omogočajo skupini, da se pohvali z močno, a tudi cenjeno blagovno znamko. Že od začetka smo se osredotočili na čim boljše odnose z najpomembnejšimi strokovnjaki – kar ima za posledico eno najboljših cen za sanitarni kontejnerji . Za naše podjetje je zelo pomembno, da vas takoj sprejme in učinkovito proda. Že dolgo poskušamo pospešiti vse elemente našega poslovanja, tako da nič ne upočasni izvedbe kontejnerjev. Ponudba vključuje tako izdelavo kontejnerju, kot tudi poceni prevoz, zagotavljamo popolno pomoč pri izbiri pravega kontejnerju. Vemo, da to ni palača, a vseeno poskušamo poskrbeti za vse detajle, videz in kakovost izdelave. Naša usposobljena in strokovna ekipa vam zagotavlja zadovoljstvo z uporabo naših storitev! Primerna pristojbina za sanitarni kontejner s tušem ali brez nje je posledica velikega obsega prodaje in razvitih metod!

ženska sanitarni kontejner

IZDELOVALEC SANITARNIH KONTEJNERJEV

Sanitarni kontejnerji, ki jih ponujamo, so izdelani iz visokokakovostnih kovinskih pločevin. Uporabljamo polistirenske ali poliuretanske stenske plošče, pa tudi jeklene konstrukcije. Posamezna sanitarni kontejner od zunaj je pritrjena in pobarvana v izbrani barvi. Sanitarni kontejnerji, ki jih izdelujemo, se pogosto uporabljajo na gradbiščih, zunanjih bazenih, zabaviščnih parkih, depojih in kot začasne kopalnice med prenovo. na voljo so v naslednjih različicah: standardna, s prho, za moške itd.

Glej tudi: gatehouse
sanitarni kontejner s tušem

Za kaj so značilne vaše sanitarni kontejnerji?

Ponujamo sodobne, celoletne kontejnerji, ki so videti zelo dobro, izolirane in vključujejo celotno električno napeljavo (razsvetljava, vtičnice, ogrevanje).

S čim je lahko opremljena sanitarni kontejnerji?

V kontejnerju lahko povečate velikost, dodate okvir, dodatna okna, vrata (steklo, dvojno, pločevina). Poleg tega lahko kupite klimatsko napravo, žaluzije in kopalniško opremo (stranišče, umivalnik, omarica za umivalnik, baterija, grelnik vode za akumulator, vodovod, električna napeljava in tuš).

Kako se ogreva sanitarni kontejnerji?

Ogreva se z električnimi grelniki ali klimatsko napravo, če je kupljena.